RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Australia i-a anulat viza lui Novak Djokovic și vrea să-l deporteze

Australia i-a anulat viza lui Novak Djokovic din nou și intenționează să-l deporteze, transmite BBC. Contestația rămâne singura opțiune a tenismenului sârb.

„Astăzi mi-am exercitat puterea în cadrul secțiunii 133C(3) a Legii Migrației pentru a anula viza deținută de domnul Novak Djokovic pe baza motivelor de sănătate și ordine și că este în interesul publicului pentru a face acest lucru.

Această decizie vine ca urmare a ordinelor instanței federale și a celei familiale de pe 10 ianuarie 2022, care au suspendat o decizie anterioară de anulare pe baza viciilor de procedură.

În această decizie am luat în considerare cu atenție informațiile furnizate mie de către Departamentul pentru Afaceri Interne, Autoritatea de la Frontiera Australiei și de către domnul Djokovic.

  

Guvernul Morrison este angajat ferm în a proteja frontierele Australiei, în special în legătură cu pandemia de Covid-19”, a declarat ministrul imigrației Alex Hawke, citat de The Guardian.

Decizia înseamnă că numărul 1 mondial al tenisului masculin are interdicție de a intra în Australia timp de 3 ani. Există excepții acordate „în anumite circumstanțe”, iar vedeta tenisului cu siguranță că va face apel la decizie,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Festivalul Național de Minihandbal, la Pașcani (video)

Carmen Bălăceanu

Campioana olimpică la BMX a ajuns la JO 2020 prin crowdfunding, după ce Marea Britanie a decis să finanțeze doar echipa masculină

Redacția

“Mişcarea înseamnă viaţă” – Un profesor de educaţie fizică schimbă mentalităţi

Redacția
Încarcă...