NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Animale sfâșiate de câini maidanezi, într-o gospodărie din Mogoșești-Siret

Pagubă importantă pentru o familie din comuna Mogoșești-Siret, după ce mai multe animale au fost sfâșiate de o haită de câini maidanezi. Animalele au intrat luni noaptea, în gospodărie. După cum se poate , câinii sunt foarte agresivi și pot oricând ataca și locuitorii din comună.

”Am fost anunțat de către un consătean cu privire la faptul că prin comună umblă un grup de câini fără stăpân care azinoapte a intrat în curtea lui și i-a omorât mai multe animale. După cum se vede din imagini, aceștia sunt foarte agresivi și mă gândesc că oricând pot intra și pe alte proprietăți sau pot ataca oameni.Fac apel pe această cale la autorități pentru a se implica în rezolvarea problemei”, este mesajul postat pe o rețea de socializare.

În ciuda măsurilor luate pentru rezolvarea lor, problemele legate de câinii fără stăpân continuă să dea bătăi de cap primăriilor şi locuitorilor din județul Iași. Prinderea şi îngrijirea acestor patrupede este un serviciu costisitor şi relativ ineficient, dar fiind numărul destul de mare al animalelor pe străzi. Principala problema creată de câinii vagabonzi este dată de agresivitatea lor. Incidentul i-a speriat pe localnicii din Mogoșești Siret care cer autorităților să ia măsuri.

Advertisements

Related posts

Imagini cu dezastrul de ieri din Tătăruși. Strat de gheață de 20 cm. Primarul a condus echipele de intervenție (video)

Marius Parteni

Ziua comunelor la Stolniceni Prăjescu și Miroslovești. Iată artiștii contactați!

Marius Parteni

Trei mașini implicate într-un accident cu o victimă la întrare în Stolniceni-Prăjescu (FOTO)

Irina Gherasim
Încarcă...