RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Atleții pășcăneni locul II pe țară, pentru premiile obținute în anul 2016

Clubul Sportiv Municipal Pașcani, secțiunea Atletism ocupă locul doi în țară. Reușitele sportivilor antrenați de Mihai Vicovanu le-au adus, în termeni sportivi, argintul. Victoria este cu atât mai fructuoasă, cu cât atleții au concurat pentru această poziție cu cluburi sportive de profil sau cu licee cu program sportiv.

 

Vineri, 21 aprilie s-a desfășurat la București Adunarea Generale de alegeri la Federația Română de Atletism. În cadrul raportului s-au prezentat și clasamentele anuale pe categorii de vârstă, loturi olimpice, dar și naționale, campionate europene și balcanice. La categoria copii 1,2,3 CSM Pașcani ocupă locul doi pe țară în anul 2016.

  

 „Este o surpriză deosebită pentru mine, acest loc II la nivel de țară, o onoare pentru Clubul Sportiv Municipal, pentru municipiul Pașcani, pentru că în clasament sunt sute de licee cu program sportiv, cluburi sportive, cluburi de atletism privat. Este o veste deosebită și ne îndeamnă să muncim mai mult pentru a obține rezultate deosebite”, ne-a declarat Mihai Vicovanu, atrenor CSM Pașcani.

De ficare dată când municipiul Pașcani ajunge să fie remarcat prin reușita oamenilor din comunitate, suntem curioși să aflăm care este secretul reușitelor.

 „Seriozitatea la antrenamente, atât din partea mea, dar mai ales din partea lor, fiindcă cei care transpiră la antrenamente sunt ei, nu eu. Eu doar le aleg exercițiile, numărul de repetări, volumul de efort și intensitatea efortului“, a concluzionat antrenorul.

{jcomments off}

Related posts

Caravana baschetului a poposit în Pașcani. Joc demonstrativ în sala CSM, 200 de copii entuziasmați

Oana Cordoneanu

Pistă de karting acoperită, la Iași. Afacerea aparține unui fost pilot de Formula 2 (foto și video)

Redacția

Mișcarea înseamnă viață: Campania pentru sport continuă la acest weekend în Pașcani

Teona Gherasim
Încarcă...