RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Antrenorul pășcănean Șerban Neamțu face studii la Academia de Fotbal Ajax Amsterdam

Șerban Neamțu, fost președinte al CSM Pașcani și fost antrenor de juniori la CSM Kosarom, a avut parte de o sesiune specială de perfecționare profesională, alături de noii săi colegi de la Academia FC Bacău, la una dintre cele mai importante academii de fotbal din lume.

 

 

  

Astfel, antrenorii Academiei FC Bacău „Cristian Ciocoiu” au lăsat catedra Academiei, pentru a se așeza din nou în băncile școlii, după cum anunță deșteptarea.ro. Este vorba despre celebra academie de fotbal a clubului Ajax Amsterdam, de unde s-au lansat în fotbalul internațional Cruyff și van Basten.

Vizita de studii are, pe lângă perfecționarea profesională, și scopul de a stabili o colaborare între cele două grupări, în aşa fel încât clubul băcăuan să poată ceda, pe viitor, jucători la clubul Ajax Amsterdam.

Pentru antrenorii Academiei conduse de fostul stelist Cristian Ciocoiu, aceasta aste a treia participare la cursurile organizate de Ajax Amsterdam, colaborarea dintre cele două grupări fiind intermediată de un alt fost stelist, George Ogăraru, antrenor la satelitul lăncierilor.

„Este pentru a treia oară când avem posibilitatea de a urma cursurile predate de cei de la Ajax. În câteva zile înveți cât într-un an”, a declarat managerul celor de la FC Bacău, Cristi Ciocoiu care, alături de Radu Ciobanu, Șerban Neamțu, Radu Sascău, Bogdan Miron și Eusebiu Nica s-au deplasat la Amsterdam la invitația lui George Ogăraru, antrenor la „satelitul” lui Ajax, mai scrie desteptarea.ro.

Sursa foto desteptarea.ro

Related posts

Un pășcănean este golgheterul Ligii a IV a județene

Răzvan Grecu

La 15 luni după moartea unui sportiv celebru, soția acestuia a anunțat că a născut copilul lor

Redacția

Cupa societăților la fotbal, de Zilele Municipiului! CSM Pașcani – Olimpia Pașcani, din Republica Moldova!

Marius Parteni
Încarcă...