RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Atletă din Pașcani, locul doi la o competiție internațională desfășurată în Bulgaria!

O tânără atletă din Pașcani a obținut ieri un rezultat remarcabil la o competiție internațională unde a reprezentat România. Locul doi la aruncarea greutății, cu o execuție apropiată de sportiva de pe primul loc.

Este vorba despre Bianca Ciobanu, în vârstă de 15 ani, originară din Pașcani, sportivă legitimată la LPS Roman. La proba de aruncarea greutății ea a reușit 13,05 metri. Pe primul loc s-a clasat reprezentanta Bulgariei, cu un rezultat de 13,30 metri. Bianca Ciobanu este pregătită de antrenorul Emil Floroiu.

Ea a început să practice sportul la nivelul CSM Pașcani, la vârsta de 11 ani, primul antrenor fiind Mihai Vicovanu. Bianca este o sportivă cu multe medalii, având în palmares multe titluri, inclusiv cel de campionă națională.

Cel mai bun rezultat la aruncarea greutății este de 13,80 metri. Competiția la care a participat a avut loc la Ruse, în Bulgaria, sâmbătă, 8 mai. Vorbim de o întrecere internațională de atletism ”Narodna Mladej”, la care au participat sportivi din Slovacia, Ucraina, Moldova, România și Bulgaria.

  

Related posts

Portarul unei echipe de fotbal din Spania a sărit în ajutorul unui suporter care făcuse infarct, în timpul unui meci din La Liga

Redacția

Sprijin financiar pentru participarea sportivilor de la Long Ho, la Campionatul European din Germania!

Marius Parteni

Liceul „Miron Costin”: Doi elevi pe podium la ONSS – faza județeană

Redacția
Încarcă...