NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Atenție pășcăneni! Nu vă lăsați pacăliți de persoanele care încearcă să vândă bijuterii pe stradă

Membrii unui grup de socializare din Pașcani atrag atenția asupra unui fenomen care tinde să ia amploare. Ei susțin ca în municipiu, două persoane de etnie rromă păcălesc cetățenii, oferindu-le spre vânzare bijuterii false.

 

  

Un bărbat și o femeie sunt vizați de acuzații. Pe rețele de socializare au apărut și imagini cu aceștia. Ei acostează persoane pe stradă și le oferă spre vânzare verighete, despre care spun că le-au găsit.

În plasa lor ar fi căzut deja foarte mulți oameni, care au plătit în jur de 50 lei pentru o verighetă care avea inscpripția 535 și 14 k. Cei care le-au achiziționat au încercat, se pare, să le amaneteze, cu speranța că vor încasa mai mulți bani, dar și-au dat seama că sunt păcăliți.

Toți cei care au lăsat comentarii la postările de pe grupul de socializare “Ești din Pașcani dacă … ” atrag atenția, în special bătrânilor, să nu se lase păcăliți.  

 

 

 

Advertisements

Related posts

Altarul de vară din Parohia Poienița va fi sfințit de ÎPS Teofan

Oana Cordoneanu

Cu ce să uzi mușcatele pentru a înflori tot timpul

Redacția

Sindicatul Învățământ Spiru Haret a înființat o Casă de Ajutor Reciproc. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a lua un credit

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site