NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorEveniment

Atenție! Distrugere de muniție pe plaja de pe Valea Siretului

Primăria Stolniceni-Prăjescu informează cetățenii că în următoarea perioadă, timp de mai multe zile, se vor efectua lucrări de distrugere de muniție! Acestea vor fi făcute de angajații Unității Militare Muncelu și vor fi efectuate pe Valea Siretului.

 Cetățenii sunt rugați să nu pătrundă în zonă, există pericol de accidentare! Lucrările de distrugere a muniției vor fi efectuate în zilele de 3, 9, 10 și 24 noiembrie,

Advertisements

În cazul în care cetățenii găsesc bucăți metalice în zona plajei de distrugere, de pe Valea Siretului, sunt rugați să nu le atingă și să informeze unitatea militară.

ISU transmite oricărei persoane care găseşte un proiectil să apeleze imediat numărul unic de urgenţă, 112, să solicite intervenţia unui echipaj specializat şi să înceteze orice activitate în zona respectivă.

Câmpurile din județul  Iaşi, odinioară front în al Doilea Război Mondial, sunt înţesate cu muniție rămasă  neexplodată. Pompierii sunt chemaţi aproape zilnic în judeţe pentru ridicarea proiectilelor găsite de oameni.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

ANM: Informare meteo de ger și intensificări ale vântului în Iași

Redacția

Oficial: Lista finală cu artiștii ce vor concerta de „Zilele Orașului” la Pașcani. Doi foști componenți ai trupei Divertis vor prezenta evenimentul

Marius Parteni

Dan Puric va conferenția la Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...