NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Artiști consacrați, activități culturale și oferirea titlurilor de cetățeni de onoare au marcat cea de-a VIII-a ediție a Zilelor Rezervației Forestiere Tătăruși

Ce-a de-a VIII-a ediție a Zilelor Rezervației Forestiere Tătăruși a luat sfârșit. Astfel, tătărușenii s-au putut bucura în acest weekend de spectacolele susținute de către artiștii invitați, dar și de diferite activități culturale.

 

La festivitatea de deschidere a Zilelor Rezervației Forestiere Tătăruși a avut loc și o decernare a două titluri de cetățean de onoare. Astfel, ambasadorul Viorel Isticioaia-Budura, reprezentant cu Însărcinări Speciale pentru Regiunea Asiei, dar și Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași au fost desemnați cetățeni de onoare a comunei Tătăruși, iar distincțiile le-au fost acordate de către primarul comunei, Costel Iosub.

Pe scenă au urcat mai mulți artiști naționali, dar și locali: Direcția 5, Ami Band, Nicole Cherry, Viorica Macovei, Marius Zgâianu, Plăieșii, Alexandru Brădățan, Valentin Sanfira, Gabriel Dorobanțu, Cristinel Iordăchioaia, Ionuț Sârbu, Codruța Filip, Georgiana Roșu, Avădănei Mădălina, Oniceanu Andreea, Teodora Iolanda Pricop, Andreea Poiană, Manolache Teofana, Cășuneanu Alexia și Ansamblul Folcloric Bucovina Mică.

Evenimentul care a durat trei zile s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii care i-a încântat atât pe cei mari, dar și pe cei mici.

Advertisements
Loading...

Related posts

Papa Francisc, către tineri: „Scăpaţi de dependenţa de telefoane mobile, vă rog”!

Redacția

Moştenirea unui martir de la Revoluţie, mintea strălucită de care regimul voia să scape. Fiul lui: „Nu merită nimeni să moară pentru o schimbare a României“

Redacția

Ștrandul a stat închis și în acest weekend. Iată motivele invocate!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site