RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Arta feminină evidențiată printr-o expoziție vernisaj la Casa de Cultură

Noi perspective ale feminității propune conducerea Casei Municipale de Cultură Pașcani. Trei pășcănence, absolvente a Universității de Arte “George Enescu”, își vor expune vineri, în cadrul vernisajului expoziție Portret / Autoportret tablouri menite să evidențieze latura delicată a femeii.

 

 

  

Manifestarea se desfășoară timp de o lună, iar cei interesați de a analiza frumosul feminin static o pot face vizitând instituția culturală. De asemenea expoziția va găzdui și alte tablouri alături de alți 8 artiști.

“Vineri, 4 martie 2016 începând cu ora 17.30 va avea loc vernisajul expoziției ,,Portret/Autoportret -Noi perspective asupra feminității”. Expoziția care reunește lucrările a 10 artiste este una dintre manifestările dedicate Lunii martie-luna primăverii, luna în care sărbătorim femeia. Expoziția va avea loc în perioada 4.03-4.04.2016”, ne-a declarat Daniela Calistru.

Oana Maria Voicu, Oana Maria Ciobotaru și Marciana Răileanu sunt cele trei talente născute în Pașcani, dar dezvoltate în alt spațiu geografic. Ne dedică din timpul lor și ne invită la a le descoperi priceperea, dar totodată și viziunea în arta picturii în această lună a bucuriei în care este este sărbătorită femeia.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Problema religiei în şcoli acum 100 de ani. Ce spunea un medic în 1912: „Oameni buni, avem nevoie de şcoli şi de cultură, nu de popi şi de ignoranţă!“

Redacția

„Un spectacol despre cum se decontează fericirea” amânat cu o zi

Teona Gherasim

Trupa de teatru „Prometeu”, a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”, premiată la un festival din Brașov

Redacția
Încarcă...