RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident în panta Gâștești. Șoferii au fost amendați

Accident în urmă cu câteva minute în panta Gâștești. Un autocamion a intrat într-o depășire pe linie continuă, iar în același timp conducătorul lui autoturism marca Opel s-a angajat într-o manevră asemănătoare.  

 Șoferul autocamionul pretinde că a intrat în depășire și era atent să efectueze manevra. În momentul în care intenționa să revină pe sensul de mers a văzut în oglindă autoturismul Opel. Se pare că șoferul autoturismului din urmă a accelerat pentru a nu fi acroșat, dar a fost atins, a derapat și s-a întors pe șosea. 

Cei doi șoferi au vrut să ajungă la o înțelegere amiabilă, dar nici unul dintre ei nu voiau să fie considerați vinovați.Echipajul de Poliție de la Biroul Rutier ajuns la fața locului a stabilit gradul de vinovăție a fiecăruia, astfel încât șoferul tirului a fost sancționat cu o amendă în cuantum de 630 de lei pentru depășirea liniei continue, precum și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile, iar șoferul autoturismului marca Opel a fost amendat cu 490 lei pentru nerespectarea regulilor de circulație, respectiv pentru nesemnalizarea intenției de depășire.

  

În urma accidentului rutier nu s-au înregistrat victime ci doar pagube. 

În acest moment circulația se desfășoară greoi pe sensul invers.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Se înmulțesc amenzile date de Poliția Locală. Scandalagii plătesc cel mai mult!

Răzvan Grecu

Amenzi usturătoare pentru șoferi și pentru cei care nu îşi curăţă zăpada din faţa firmelor

Teona Gherasim

Peste 40 de polițiști vor fi în stradă în noaptea de Înviere la Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...