RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

Aplicaţia cu care poţi afla timpul estimativ în care dispare alcoolul din sânge, relansată

La finalul anului trecut a fost relansată aplicaţia Zero la Mie, cu ajutorul căreia utilizatorii care au consumat alcool pot afla timpul estimativ în care vor ajunge din nou la 0‰ alcool în sânge. Aplicaţia este rodul parteneriatului dintre Ursus Breweries, Poliţia Română şi Clever Taxi.

 

  

Pentru a afla timpul necesar pentru revenirea la limita legală de 0‰ alcool în sânge trebuie parcurşi cinci paşi. Pe baza datelor introduse în secţiunea bio, precum gen, înălţime, greutate, cantitate şi tip de alcool consumat, dar şi timpul de consum, este generat un timp estimativ necesar pentru revenirea la zero la mie alcoolemie. Dacă utilizatorul a consumat alimente în perioada de consum de alcool, este recomandată adăugarea a 90 de minute la rezultatul indicat de aplicaţie.

Noua versiune a aplicaţiei încorporează şi „Testul de echilibru”, prin care utilizatorii îşi pot testa controlul şi reflexele.

Aflați amănunte de pe promotor.ro.

 

Related posts

Animalele de companie și copiii

Redacția

Cu ce substanţă stimulezi mușcatele să înflorească

Redacția

STUDIU. Suplimentele de vitamina D nu ajută la tratarea sau la prevenirea COVID-19. Excesul, în schimb, poate fi periculos

Redacția
Încarcă...