RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Apelul disperat al unui tată din Moțca: „Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiica!“

 

 

 

  

Un bărbat din comuna Moţca, plecat la muncă în străinătate, apelează la bunăvoinţa cititorilor pentru a-şi găsi fiica. El spune că nu mai ştie nimic de ea de pe 29 septembrie, asta în condiţiile în care fata este, aparent, activă pe reţelele sociale. „Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal“, spune Remus Voicu.

 

Ieşeanul care nu îşi mai găseşte fiica este stabilit într-un oraş din Italia de mai mulţi ani, şi este divorţat de soţie. După divorţ, ne-a povestit Remus Voicu (50 de ani), fiica sa, Adina Florina, a rămas la mamă, relaţia dintre el şi fată nefiind una foarte apropiată. În tot acest timp, copila, în vârstă de 16 ani, ar fi locuit şi ea în Italia, alături de mama sa. Copila îi fusese încredinţată mamei în urma divorţului şi, în Italia, ne-a spus Voicu, ea ar fi muncit.

În luna august, copila ar fi rămas singură în Italia, după ce mama sa a revenit în România. „În luna august, fosta soţie a plecat în România şi nu a mai avut grijă de fiica mea, care obişnuia să meargă la o discotecă la Villa Nova la Gigant“, a precizat bărbatul, într-o declaraţie remisă ziarului, despre care a menţionat că o va trimite şi Poliţiei din Iaşi.

Ieşeanul crede că, mai ales după ce a rămas singură, fiica sa ar fi intrat într-un anturaj nepotrivit, el având suspiciunea că în jurul ei s-ar fi aflat şi indivizi care se ocupă cu traficul de persoane. „Pe 29 septembrie m-a sunat băiatul şi mi-a zis că fata a dispărut. Prima data am crezut că glumeşte, dar, după asta, am aflat că era adevărat“, spune ieşeanul. Din acel moment, Voicu a început să îşi caute fiica, însă aceasta nu i-a răspuns nici la telefon şi nici la mesajele lăsate pe Facebook.

Cazul a ajuns inclusiv în atenţia Poliţiei din Italia, Voicu precizând că s-a adresat carabinierilor pentru a-l ajuta să-şi găsească fiica. Autorităţile din Italia i-ar fi spus că, probabil, fata se află în România.

Voicu ne-a mai precizat însă că se teme ca fiica sa să nu fi ajuns victima vreunei reţele de trafic de carne vie şi şi-a justificat demersul public pentru a cere ajutorul de la cei care ştiu unde s-ar putea afla fata. „Vă rog frumos, ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica“, s-a adresat Voicu ieşenilor care l-ar putea ajuta cu orice fel de informaţii. 

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

Related posts

Un tren care circula pe ruta Pașcani – Tg. Neamț implicat în două evenimente rutiere (video)

Marius Parteni

Padurile din Pascani sunt amenintate de hoti

Redacția

O şoferiţă prinsă cu o alcoolemie de 1,4 la mie, condamnată la un an de închisoare cu suspendare

Redacția
Încarcă...