NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

UPDATE: Fără apă, astăzi, la Pașcani, Sodomeni și Boșteni. Furnizarea va fi reluată în jurul orelor 19.00

Update, orele 15.00: Conform purtătorului de cuvânt al operatorului ieșean, este vorba despre o defecțiune gravă, localizată în zona Miroslovești, mai exact la 500 de metri de C.A.P. Reparația este costisitoare, întrucât conducta de aducțiune a Pașcaniului, a suportat deja aproximativ 30 de intervenții.

În jurul orelor 19.00, va fi reluată furnizarea apei, rând pe rând, începând cu zonele joase ale orașului, pentru a nu risca apariția unei alte fisuri a conductei, însă manevrele definitive se vor produce până la miezul nopții. De asemenea, de preferat ar fi ca cetățenii să nu consume apa imediat după ce se reia furnizarea, pentru că aceasta ar putea conține impurități dobândite în urma procesului de reparație a avariei.

Știre inițială: O nouă avarie apărută pe conducta de aducțiune de la Miroslovești, lasă în plină caniculă, fără apă, pe parcursul unei zile întregi, locuitorii din Pașcani, Sodomeni și Boșteni. Despre acest lucru, am fost informați în cursul zilei de miercuri 3 iunie, printr-un comunicat de presă primit pe adresa redacției noastre, la ora 8.43, iar furnizarea apei a fost întreruptă la 8.30.

Mai jos vă redăm integral comunicatul de presă:

„În vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de aducțiune de 600 mm diametru, localizată în zona comunei Miroslovești, miercuri 3 iunie 2015, în intervalul orar estimat 08.30 – 24.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din municipiul Pașcani, Sodomeni și Boșteni. ApaVital își cere scuze pentru disconfortul creat de lipsa apei și dă asigurări că echipa de intervenție depune eforturi pentru a limita perioada de întrerupere a apei. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969”.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Actualitatea Tv și NewsPascani au avut dreptate: HCL privind CA al Prest Serv Apa este ilegală! Secretarul Irina Jitaru a aflat din presă și a făcut raport de nelegalitate!

Răzvan Grecu

Hala din piața vale este autorizată, modulele au doar aviz de la ISU. Comercianții cer măsuri pentru accesul Ambulanțelor sau mașinilor de Pompieri

Marius Parteni

Meteo: România se topește la 40 de grade. Când vin ploile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site