NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apa pascanenilor, “controlata” de ApaVital Iasi

Preluarea sistemului de distribuire a apei de la Pascani de catre APAVITAL Iasi va aduce imbunatatiri semnificative in confortul pascanenilor. In emisiunea La pas prin judet, dr.ing. Ion Toma a declarat ca dupa 1 iulie vor demara primele investitii, fiind folosite fonduri proprii.

Pentru inceput vor fi inlocuite conductele de ceramica de pe strazile care vor fi modernizate in acest an, precum si proiectarea unor noi retele de apa si canal in localitatile componente ale municipiului, in primul rind la Gistesti si Blagesti. O prima satisfactie are directorul APA VITAL la Hirlau, acolo unde s-a schimbat foarte mult situatia incasarilor, odata cu trecerea contoarelor pe casa scarilor, ceea ce a permis o mult mai usoara gestionare a situatiei de catre asociatiile de proprietari.

In maxim doi ani vor fi finalizate toate lucrarile de dezvoltare si modernizare a sistemului de apa-canal-tratare-epurare de la Hirlau, investitii care vor schimba radical calitatea apei precum si relatia cu consumatorii, dar care va permite si dezvoltarea in toata zona.

  

sursa telem.ro

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

51 de hectare la serele din Blăgești, blocate șmecherește: Jitaru anticipează ce fac judecătorii dacă își face treaba

Răzvan Grecu

Veste bună pentru chiriașii de locuințe sociale: acestea ar putea fi cumpărate de chiriaşi, în rate, fără dobândă!

Răzvan Grecu

Şedinţă extraordinară, marţi, 19 decembrie, la Primăria Paşcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site