NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Florin Iordache, fostul ministrul “Altă întrebare”, are un salariul lunar de doar…22.000 de lei

Fostul ministru PSD al Justiţiei se bucură de toate beneficiile pe care le are un ministru din guvernul Cîţu, potrivit legii de funcţionare a Consiliului Legislativ pe care îl conduce. Potrivit documentelor, Florin Iordache câştigă, lunar, exact cât ministrul Muncii – 21.840 lei. 

Florin Iordache nu a mai fost pus pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020. Drept consolare, anul trecut cât încă mai avea majoritate în Parlament, PSD l-a ajutat să ajungă preşedintele Consiliului Legislativ. Iordache a nimerit mai bine decât parlamentarii, pentru că beneficiile pe care le are ca şef al Consiliului legislativ sunt similare cu ale unui ministru din cabinetul Cîţu.

Florin Iordache a fost ales de Parlament, în octombrie, noul preşedinte al Consiliului Legislativ, deşi experienţa sa juridică a fost dobândită după 40 de ani, când a devenit şi deputat. Iordache este inginer mecanic de meserie. Iar de carieră – oportunist slugarnic al tuturor conducerilor PSD.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

  
Advertisements

Related posts

Conferință de Finalizare a Centrului Social din municipiul Pașcani

Teona Gherasim

Terenul de tenis de câmp, aflat în administrarea Primăriei, va fi renovat și modernizat. Se va stabili un regulament de închiriere

Ema Roman

Fiica unui pășcănean pe prima pagină a ziarului ”Adevărul Financiar”

Răzvan Grecu
Încarcă...