RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Anunţul APOCALIPTIC al oameniilor de ştiinţă. Când va avea loc SFÂRŞITUL LUMII

Oamenii de ştiinţă au o nouă dată pentru sfârşitul lumii, scrie The Telegraph. Plecând de la avertismentul unui om de ştiinţă, potrivit căruia viaţa de pe Terra va fi distrusă în aproximativ 2 miliarde de ani, specialiştii au calculat anul în care va muri Pământul.

Oamenii de ştiinţă au o nouă dată pentru sfârşitul lumii, scrie The Telegraph. Plecând de la avertismentul unui om de ştiinţă, potrivit căruia viaţa de pe Terra va fi distrusă în aproximativ 2 miliarde de ani, specialiştii au calculat anul în care va muri Pământul, scrie Jurnalul.ro.

Potrivit acestora, Terra va muri în anul 2000002013, adică peste 2 miliarde de ani, atunci când Pământul va avea o vârstă de 6,45 miliarde de ani.

  

Anul morţii Pământului nu este însă identic cu cel al dispariţiei oamenilor, avertizează cercetătorii. În cadrul unei conferinţe susţinute de astrobiologul britanic Jack O’Malley-James la Universitatea St Andrews din Scoţia, acesta a susţinut că toate plantele şi animalele vor dispărea de pe Terra peste un miliard de ani. După 2 miliarde de ani, oceanele vor seca şi pe Pământ nu va mai exista decât cele mai rezistente tipuri de bacterii şi microbi.

sursa: Realitatea.net

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cine vrea să plece la drum ar trebui să consulte site-ul Ministerului de Transporturi. Date în timp real despre circulația rutieră și feroviară pe fiecare tronson în parte!

Redacția

Simulare de cutremur la Primăria Paşcani

Ema Roman

Echipamente sportive noi pentru copiii din Tătăruși

Diana Marcu
Încarcă...