RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apel către cetățenii care vor să se prezinte în audiențele de la Primăria Pașcani

Pășcănenii care vor să intre în audiențele săptămânale de la Primăria Pașcani, trebuie să știe că nu mai pot face asta fără a depune, în prealabil, o cerere la ghișeul unic din incinta instituției.

Apelul a fost făcut astăzi de către purtătorul de cuvânt Cristian Menegon, care a transmis cetățenilor că doar în acest fel vor mai putea sta de vorbă cu autoritățile locale.

  

“Toți cetățenii care vor să se înscrie la audiențe, trebuie să își ia cerere de audiență, să o completeze și să o transmită, pentru ca funcționarii publici trebuie să-și pregătească documentele, fie de fond funciar sau probleme sociale, prin care să le răspundă oamenilor”, a declarat reprezentantul Primăriei Pașcani. 

Astfel că, cei care au o anumită problemă pentru care doresc să găsească rezolvare, trebuie să se înscrie în audiențe cu câteva zile înainte, prin completarea unei cereri pe care să o depună la ghișeul unic din Primărie.

Măsura vine după ce, astăzi, sala de audiențe s-a aglomerat simțitor, asta cu toate că pe listă se înscriseseră doar cinci persoane. Ulterior, au mai venit încă alți zece oameni, cu tot felul de probleme pentru care au solicitat ajutor.

Este o solicitare de bun augur, întrucât în acest mod se eficientizează raporturile de discuții între cetățeni și autorități, care nu vor mai pierde timp pentru lămuriri și vor trece direct la soluții.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

DNA Iași începe alte anchete la Primăria Pașcani: Ieri au revenit pentru a ridica documente adoptate de Consiliul Local

Marius Parteni

Limitatoare de viteză și lămpi la trecerile de pietoni din zona unităților de învățământ

Diana Marcu

Șobolanii pot fi reclamați la Inspectorul de mediu :) Acțiunile de dezinsecție și deratizare continuă

Răzvan Grecu
Încarcă...