RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Pele a fost operat de cancer la colon. „Prieteni, voi juca acest meci cu zâmbetul pe buze”

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a suferit sâmbătă o intervenţie chirurgicală în care i s-a extirpat o tumoare la colon, informează CNN. Pele era de aproape o săptămână internat în spitalul „Albert Einstein” din Sao Paolo.

Pele, în vârstă de 80 de ani, se află acum internat în secţia ATI a spitalului, unde se recuperează după operaţie.

„Prieteni, vă sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea”, a spus Pele într-un mesaj postat pe reţelele sociale.

„Din fericire, sunt obişnuit să sărbătoresc marile victorii alături de voi. Voi juca acest meci cu zâmbetul pe buze, plin de optimism şi bucuros că pot trăi înconjurat de dragostea familiei şi a prietenilor ”, a spus Pele.

Advertisements
Advertisements
  

Cu câteva zile în urmă, fostul mare fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento „Pele” a dezminţit că ar avea probleme de sănătate. Ulterior, în presa braziliană a apărut ştirea că Pele s-a internat la spitalul din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, însă ulterior i s-ar fi diagnosticat o nouă problemă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 metri liber, la Campionatul European de la Roma

Redacția

Record național la aruncarea greutății, reușit de tânărul atlet Alexandru Ciobanu

Marius Parteni

Competiție pe gheață la patinoarul din Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...