RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

30 iunie – 2 iulie – Zilele Municipiului Paşcani 2017

Sărbătorile oraşului vor fi organizate anul acesta în perioada 30 iunie – 2 iulie. Data a fost hotărâtă şi anunţată astăzi de către organizatori. Iniţial s-a vehiculat perioada 7 – 9 iulie, însă se pare că atunci au loc alte evenimente în jurul Paşcaniului, şi s-ar fi suprapus cu acesta.

 

Comisia care se ocupă de organizarea Zilelor Municipiului Paşcani s-a întrunit astăzi. Au participat şi reprezentanţii instituţiilor de Poliţie, Jandarmerie, sport, cultură dar şi salubritate din oraş.

  

Pentru prima întâlnire, membrii comisiei au stabilit data la care va fi organizat evenimentul, locaţia, şi au discutat câteva măsuri organizatorice. Nu au hotărât încă cine va urca pe scenă în cele trei zile de spectacol.

La fel ca în anii trecuţi, scena va fi amplasată în incinta Clubului Sportiv Municipal. 

Circulaţia pe strada Stadion de la intersecţia cu Moldovei va fi oprită încă de miercuri, de la orelele 12.00, şi până luni dimineaţă.

Directorul de la Salubritate a cerut funcţionarilor din Compartimentul Patromoniu, să nu elibereze contractele comercianţilor până nu vor dovedi că au plătit taxa pentru salubritate.

Tot astăzi s-a discutat despre înăsprirea pazei în spatele scenei, acolo unde anul trecut au fost probleme din cauza numărului mare de persoane care au trecut de gardul de protecţie.

Viceprimarul Gabriela Nedelcu a propus amenajarea unui culoar unde artiştii vor putea oferi autografe păşcănenilor. Autorităţile iau măsuri pentru a evita haosul de anul trecut, din cea de-a treia zi de spectacol. 

 

 

 

Related posts

Laborator pentru analiza calității apei la Pașcani

Redacția

Fișa postului îl obliga pe administratorul public Gică Zanet să împiedice furtul de 5 miliarde de lei vechi! Primarul nu l-a reclamat la Poliție! (DOC)

Răzvan Grecu

Toate mașinile vor trebui să fie echipate cu anumite tehnologii de salvare a vieţii

Redacția
Încarcă...