NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Anchetă în cazul trotuarului distrus de pe strada Ceferiștilor!

Biroul de Presă din cadrul Inpsectorarului Județean de Poliției Iași, confirmă ancheta în cazul distrugerii trotuarului de pe strada Ceferiștilor, din dreptul proprietății șefului stației CF Pașcani, Radu Movileanu.

“La data de 28 septembrie a.c. Poliția Municipiului Pașcani a fost sesizată prin plângere despre faptul că proprietarul unui imobil din municipiul Pașcani ar fi distrus trotuarul din dreptul locuinței sale. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere pentru stabilirea întregii situații de fapt și pentru a fi luate măsuri în consecință”, ne-a declarat Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

De asemenea, în aceeași zi proprietarul imobilului a depus o cerere pentru eliberarea avizului de reparații a trotuarului, conform aceleiași surse citate.

Cererea făcută de proprietarul imobilului este bizară, dat fiind faptul că proprietarul trotuarului este Primăria Pașcani, iar orice interventie trebuia realizată cu avizul instituției.

  
Advertisements

Related posts

RECOMANDĂRI PENTRU O CĂLĂTORIE ÎN SIGURANȚĂ

Redacția

Fiul de 15 ani şi-a urmat tatăl arestat pentru droguri

Redacția

Și-a stropit soția cu acid, s-a urcat la volan și a murit în urma impactului cu un camion

Redacția
Încarcă...