RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Anchetă în cazul trotuarului distrus de pe strada Ceferiștilor!

Biroul de Presă din cadrul Inpsectorarului Județean de Poliției Iași, confirmă ancheta în cazul distrugerii trotuarului de pe strada Ceferiștilor, din dreptul proprietății șefului stației CF Pașcani, Radu Movileanu.

“La data de 28 septembrie a.c. Poliția Municipiului Pașcani a fost sesizată prin plângere despre faptul că proprietarul unui imobil din municipiul Pașcani ar fi distrus trotuarul din dreptul locuinței sale. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere pentru stabilirea întregii situații de fapt și pentru a fi luate măsuri în consecință”, ne-a declarat Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

De asemenea, în aceeași zi proprietarul imobilului a depus o cerere pentru eliberarea avizului de reparații a trotuarului, conform aceleiași surse citate.

Cererea făcută de proprietarul imobilului este bizară, dat fiind faptul că proprietarul trotuarului este Primăria Pașcani, iar orice interventie trebuia realizată cu avizul instituției.

  

Related posts

Prinși de polițiști în timp ce furau strugurii vecinului

Teona Gherasim

Trafic greoi între Lețcani și Podu Iloaie. Jumătăți de mașină după o coliziune în lanț (Video)

Redacția

CONTROALE ÎN TÂRGURILE DIN LESPEZI ȘI HĂLĂUCEȘTI

Ema Roman
Încarcă...