RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

ATENȚIE dacă le spuneți polițiștilor că mergeți să o îngrijiți pe bunica, deși e moartă de mult!

Aproape 6.000 de români care nu au respectat măsurile carantinei totale au fost prinși pe străzi și s-au ales cu amenzi usturătoare, în primele 24 de ore de când au intrat în vigoare articolele din Ordonanța militară 3 pentru încetinirea răspândirii cazurilor de infectare cu coronavirus. Polițiștii vorbesc despre situații absolut incredibile.

Cosmin Andreica: Au mai fost și situații hilare în care un tânăr care nu avea asupra sa declarația pe propria răspundere a spus că se grăbește să ajungă la bunica sa pentru că are nevoie de îngrijire și de ajutor. La o verificare în bazele de date a numelui bunicii invocate de tânăr, colegii au constatat că bunica sa murise de 10 ani.

Specialiștii spun că atunci când trăiesc situații excepționale, oamenii pot avea tot felul de reacții, unele ciudate, altele chiar periculoase. Mai există și situația celor care refuză realitatea.

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR: Au fost depistate peste 5.500 de persoane care nu respectau prevederile Ordonanței militare 3, așadar au fost sancționate contravențional, iar valoarea sancțiunilor se ridică la 7.500.000 de lei.

  

ZIARUL DE IASI

Related posts

Polițiștii i-au prins pe cei care au vandalizat Gara Cristești

Ema Roman

Bebeluş decedat la Boureni

Ema Roman

Pensionarii de lux din MAI nu vor mai putea cumula pensia cu salariul. Parlamentarii, primarii și judecătorii CCR sunt însă exceptați

Redacția
Încarcă...