RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Amenzi usturătoare şi dosar penal întocmite de poliţiştii păşcăneni

image

Vineri, în intervalul orar 8.00 – 13.00 şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, Poliţia Paşcani a desfăşurat mai multe acţiuni pe raza municipiului, implicând un efectiv de 18, respectiv 26 de poliţişti.

În urma acestora, au rezultat un număr de 45, respectiv 66 de amenzi, cele mai multe conform Noului Cod Rutier/2013. Amenzile au însumat o valoare totală de 24.755 de lei.

  

Pe lângă amenzi, lui Suhan Ion din Suceava i-a fost reţinut permisul auto pentru depăşire neregulamentară, corelată cu încălcarea limitei de viteză în localitate, iar altor 2 şoferi le-au fost reţinute certificatele de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice. 

De asemenea, un control al poliţiştilor, efectuat în noaptea de sâmbătă spre duminică la discoteca Ocean Tag din Răchiteni, a scos la iveală o infracţiune comisă conform legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încalcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Astfel, administratorului discotecii, Cucoş Gheorghe – în vârstă de 52 de ani, i s-a întocmit dosar penal pentru neangajarea unui agent acreditat care să asigure ordinea publică în incintă şi nici prezenţa butonului de panică prin care incinta să fie conectată la serviviile de pază şi protecţie ale unei firme specializate. Potrivit legii, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 3 ani.

În aceeaşi seară, administratorul Societăţii Agx Stream SRL din Paşcani, magazin de confecţii cu punctul de lucru pe strada Cuza Vodă, a fost şi el amendat cu 2000 de lei pentru că nu avea asigurată paza imobilului societăţii pe timp de noapte. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Peste 100 de șoferi testați de polițiștii suceveni cu aparatele DrugTest au ieșit pozitivi

Redacția

Italia:Tânăr român s-a spânzurat în timp ce era cu prietena în vacanță

Redacția

IPJ: Atenție la traficul rutier pe timp de iarnă!

Redacția
Încarcă...