RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Amenajarea patinoarului a început! 19 locuri de parcare au fost desființate pentru trei luni! Două taximetre rămase fără loc de parcare! Comisia de circulație convocată mâine!

Posesorii de autoturisme ce parcau cu regularitate în parcarea amenajată lângă Catedrala Pogorârea Sfântului Duh și blocul D1 au fost nevoiți, încă de ieri, să-și mute mașinile. De la primele ore ale dimineții, polițiștii locali au blocat accesul în acest perimetru, iar firma desemnată de conducerea Clublui Sportiv Municipal Pașcani pentru amenajarea unui patinoar, a început lucrările.

 

Măsura de desființare a acestei parcări este dispusă până în data de 28 februarie 2018 și a fost luată de plenul Consiliului Local. În urma acestei decizii au fost afectate un număr de 19 locuri de parcare, dintre care două rezervate taximetrelor.

  

Datele citate sunt oficiale și sunt cuprinse în anexa nr.1 a HCLM Pașcani nr. 178/2008.

Contactată telefonic, Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului Pașcani, a transmis că patinoarul este o necesitate pentru pășcăneni și că cei care obișnuiau să parcheze în acea zonă o pot face într-o parcare învecinată.

Aceasta a mai spus că mâine va avea loc ședința Comisiei de circulație care va dispune amplasarea unor semne de circulație pentru fluidizarea circulației în această zonă, pe durata funcționării patinoarului.

Related posts

Raportul comisiei mandatată de Consiliul Local privind activitatea PSA: o soluție falimentul, iar o alta redelegarea serviciului de apă – canal! (DOC)

Răzvan Grecu

S-a stabilit cum se dau banii prin ”Anghel Saligny”. Fiecare judeţ va primi cel puţin 140 milioane de lei

Redacția

Audiențele ținute de primarul Marius Pintilie vor fi filmate! Vezi ce decizii s-au mai luat pentru ca cetățenii să primească răspunsuri la solicitări!

Răzvan Grecu
Încarcă...