RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

ApaVital își bate joc din nou de pășcăneni! Fără apă până mâine dimineață!

UPDATE: ApaVital a reluat furnizarea apei către pășcăneni.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Operatorul regional de apă continuă să-și bată joc de pășcăneni. O avarie ce a avut loc dimineață a fost anunțată seara, după ce apa a fost sistată. Comunicatorul ApaVital Gheorghe Vlasie a susținut într-o postare publică că avaria a avut loc în prima parte a zilei și că deși ea a fost rezolvată, furnizarea apei urma să fie oprită la ora 18.30, deși apa nu mai curgea la robinete de la ora 17.30.

Conform celor spuse de oficialul ApaVital, de dimineață și până când s-a oprit apa la robinetele pășcănenilor, furnizarea apei s-a făcut din rezervoarele municipiului. De aici rezultă că operatorul a avut timp cel puțin 6 ore pentru a anunța că există posibilitatea ca furnizarea apei să fie întreruptă din cauza unei avarei, însă a preferat să facă anuțul după ce la robinetele pășcănenilor apa nu mai curgea.

„În prima parte a acestei zile s-a produs o AVARIE LA CONDUCTA MOȚCA – PAȘCANI, în dreptul localității Ciohorăni. Angajații ApaVital au făcut eforturi și au finalizat reparația în cel mai scurt timp, în tot acest timp continuându-se alimentarea utilizatorilor din mun. Pașcani din rezervele de apă înmagazinate în rezervoarele din dealul Gâșteștilor. Până la această ora nu s-au finalizat manevrele de reluare a furnizării apei, astfel încât apa din rezervoarele de înmagazinare este pe sfârșite. Din aceste motive este posibil ca în jurul orei 18,30 să se sisteze furnizarea apei, până în jurul orei 3. Vă rog să vă faceți provizii de apă și să vă anunțați rudele, vecinii, prietenii, cunoscuții. Vă urez o după-amiază liniștită” a publicat pe Facebook Gheorghe Vlasie la ora 17.30.

  

Related posts

Multă muncă…degeaba!

Carmen Bălăceanu

Angajat al ApaVital depistat pozitiv cu COVID-19. Colegi în izolare, se mai așteaptă alte rezultate!

Marius Parteni

Poșta română angajează pentru Pașcani factor poștal distruitor urban

Oana Cordoneanu
Încarcă...