RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Ambasadoarea Chinei a vizitat o importantă societate din Pașcani

Grupul de firme  SA a primit săptămâna trecută vizita ambasadoarei Chinei în România. Huo Yuzhen a stat câteva ore în județul Iași, prilej cu care a avut parte de o întâlnire cu președintele CJ Cristian Adomniței, după care a vizitat SuinProd Roman și Kosarom SA Pașcani. Ea a fost însoțită de suprefectul Bogdan Abălașei. La întâlnire nu a participat nicun reprezentant al Primăriei Pașcani.

 

  

 

Ca o confirmare a “exploziei” iminente a afacerii KOSAROM, grupul a fost vizitat miercuri de ambasadoarea Chinei, HUO Yuzhen, însoţită de doi ataşaţi. Delegaţia a fost întâi la SUINPROD Roman, unde a venit şi prefectul de Neamţ, apoi a mers la KOSAROM Paşcani.

“Fără să mă laud, am avut ce să le arătăm înaltiţilor musafiri. SUINPROD are tehnologie cum au puţini din Europa iar standardele de calitate sunt cele preconizate de UE pentru 2016. Aşa că i-am impresionat pe musafiri. Noi avem relaţii de mai multă vreme cu China. Am cumpărat de la ei linii de procesare a cărnii de porc iar eu am fost în grupul de prietenie româno-chinez când am fost senator”, a povestit Neculai Apostol.

Mai multe informații gasiți aici:  topiasi.ro

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

{jcomments off}

Related posts

OFICIAL: 14 august – zi liberă. Minivacanță în zilele de 12, 13, 14 și 15 august

Redacția

PARAPEȚII NOULUI POD TRAIAN DE PE SOMEȘ DIN CLUJ-NAPOCA VIN DE LA PAȘCANI (FOTO)

Carmen Bălăceanu

Peste un sfert dintre români câștigă mai puțini bani decât înainte de pandemie

Redacția
Încarcă...