RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Alina Gorghiu, în apărarea premierului: Eu ştiu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. În noua poveste, speţa civilă a fost respinsă

„Eu ştiu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanţe americane, că speţa civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare”, a transmis Alina Gorghiu pe Facebook. 

Senatoarea explică faptul că premierul nu a ştiut de proces, iar cererea pentru chemarea în judecată a fost respinsă. 

„Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu ştii, că nu te anunţă nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările. Sau nici justiţia americanilor nu mai e bună zilele acestea”, a mai explicat ea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, print

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Zelenski: Recruții ruși sunt atât de slab pregătiți încât Rusia va avea nevoie în curând de un alt val de mobilizare

Redacția

Peste 800 de produse 3RO disponibile în magazinele PENNY sunt semnalizate la raft cu simbolul 3RO – inițiativa PENNY pentru dezvoltarea producției locale (P)

Redacția

Rafila: Nu facem pledoarie pentru ca cineva să folosească pastile cu iod, dimpotrivă facem pledoarie să nu le folosească decât într-o situaţie care ar putea să apară şi care sperăm să nu afecteze vreodată ţara noastră

Redacția
Încarcă...