RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Florin Cîţu, dat în judecată în SUA pentru o datorie de aproape 7. 000 de dolari

Premierul Florin Cîţu a fost chemat în judecată pentru o datorie de 6.698,73 de dolari pe un card de credit deschis la unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii, după ce banca a vândut creanţele unei firme de recuperare, scrie Mediafax. 

Potrivit sursei citate, firma i-a cerut lui Florin Cîţu 9.755,27 de dolari pentru că nu şi-a respectat angajamentele semnate. Actualul premier a fost însă de negăsit. După 3 luni şi jumătate firma a mai cerut alte trei luni pentru a-l localiza şi a-l informa cu privire la proces. Firma în cauză l-a căutat pe actualul premier la adresă, în bazele de date la care era abonat, în agende telefonice, pe internet, în sistemele de înregistrare ale alegătorilor, a proprietăţilor şi în evidenţa populaţiei. Firma a angajat chiar şi un investigator, însă nici el nu a reuşit să îl găsească pe Florin Cîţu. 

El a fost citat şi de grefierul instanţei să se prezinte la proces sau să răspundă acuzaţiilor, în caz contrar, fiind avertizat cu privire la pronunţarea unei hotărâri împotriva lui, mai precizează sursa citată. 

După 7 luni de la chemarea sa în instanţă, judecătorul respinge temporar cazul,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Convorbire telefonică între minştrii de Externe român şi israelian, după atacul în urma căreia a murit un român

Redacția

Marcel Ciolacu: „Realegerea lui Erdogan oferă garanția dezvoltării în continuare a parteneriatului nostru strategic, în NATO”

Redacția

Osetia de Sud: Preşedintele regiunii separatiste a anunţat anularea referendumului privind integrarea în Rusia

Redacția
Încarcă...