RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Alina Gorghiu, audiată ca martor în dosarul lui Mihail Vlasov

Alina Gorghiu, copreşedinte PNL, a ajuns luni dimineaţa, la Curtea de Apel Bucureşti, pentru a fi audiată ca martor în dosarul în care fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov a fost trimis în judecată pentru că ar fi dat mită unui parlamentar.

 

“Îmi menţin declaraţia dată la parchet. Nu ştiu cine a lucrat la acest proiect, nu ştiu cine este iniţiatorul. Pe agenda Parlamentului au mai fost două asemenea proiecte. Îl cunosc pe domnul Vlasov, îl ştiu ca preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie al României. Comunicarea cu domnia sa era una instituţională, nu vorbeam mai mult de două trei ori pe an. Am semnat susţinerea proiectului. În linii mari am citit proiectul dar nu în amănunt. Proiectul a fost respins în comisii şi în plen. Nu am urmărit îndeaproape”, le-a declarat Alina Gorghiu judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti.

  

Copreşedintele PNL a fost audiată la Curtea de Apel Bucureşti, luni dimineaţa, în calitate de martor, în dosarul în care fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov, a fost trimis în judecată pentru că ar fi dat mită unui parlamentar, pentru ca acesta din urmă să promoveze un anumit proiect de act normativ.

 

 Sursa: gandul.info

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

La data de 8 iulie 1392 au fost menţionate pentru prima dată monedele din Ţara Românească

Redacția

Fostul Guvern a negociat cu FMI un impozit suplimentar de 35% pe profiturile petroliștilor

Redacția

România lichidează afaceri cu gaze din Rusia

Redacția
Încarcă...