RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Incendiu de vegetație în suburbia Lunca

 

Un bâtrân din suburbia Lunca a pus pe jar angajații de la ISU Pașcani. Sâmbătă în jurul orei 15.30, pompierii au fost nevoiți să intervină în spatele fostului sediu al fabricii de mobilă din suburbia Lunca pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată, care a fost provocat.

 

  

Vasile D., în vârstă de 87 de ani este cel care a pus focul, sub pretextul că face “curățenie”. Sprijinit într-o furcă, bătrânul a privit relaxat, minute în şir, pompierii care se mobilizaseră pentru a stinge flăcările. Iniţial, omul a declarat că vroia să înlăture plantele uscate din zonă, lucru pe care îl face în fiecare primăvară. Mai târziu s-a răzgândit şi a negat că ar fi dat foc, susţinând că se afla la strâns de urzici. 

 În data de 05.03.2016, ora 13.22, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit municipiul Paşcani, strada Lunca, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars  aproximativ 25.000 mp vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spații deschise”, conform ISU Iași.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Accidentat în timp ce traversa strada prin loc nepermis

Redacția

IMPACT: Moartea circulă cu viteză pe străzile din Iaşi!

Redacția

Acțiune a polițiștilor pășcăneni. 19 agenți economici sancționați

Răzvan Grecu
Încarcă...