RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Agresorul bătrânei din comuna Lespezi a fost prins și încarcerat

A ajuns după gratii, după ce s-a ascuns multă vreme de oamenii legii. Un bărbat de 40 de ani din comuna Lespezi a fost condamnat la 8 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.  

 

Ieri, polițiștii Postului de Poliție Lespezi au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Paşcani.

  

Nenorocirea care s-a abătut asupra victimei, în vârstă de 84 de ani, a avut loc în toamna anului 2014, când, bătrâna a fost atacată în miez de noapte în casa sa.

Alarma a fost dată de ginerele bătrânii, care a sunat la 112. Incidentul a avut loc în noaptea de 22/23 noiembrie. Elvira B. din localitatea Lespezi a ajuns la Spitalul Municipal Pașcani, prezentând un traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal și pierderea cunoștinței.  

Declarativ, victima a spus medicilor că fiul femeii care o îngrijește a intrat peste ea în casă. Bărbatul, Ioan P. în vârstă de 41 de ani, cu probleme psihice, a fost dat afară din locuință de fratele său, și s-a dus la bătrâna de 84 de ani pentru a sta la ea, pentru că nu avea unde.

Ușa locuinței nu era încuiată, iar bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat în casă. Femeia s-a speriat și a început să țipe, iar agresorul i-a dat mai mulți pumni, apoi a luat o cană și un ceas și a lovit-o în cap. Când a ajuns la unitatea medicală, bătrâna a spus medicilor că bărbatul a încercat să o violeze, însă nu se confirmă acest lucru. Femeia a primit îngrijiri medicale, apoi a fost redirecționată la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, secția Oftalmologie, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva ochiul.

“La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Lespezi au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Paşcani, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din comuna Lespezi, care a fost condamnat la 8 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. Cel în cauză, la data de 22.11.2014, în jurul orei 22:30, a pătruns fără drept în curtea şi locuinţa unei femei, din comuna Lespezi,  pe care a lovit-o cu pumnii peste corp, creându-i leziuni care au necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Iaşi în vederea executării pedepsei”, conform IPJ Iași.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Diana Șoșoacă, George Simion, Claudiu Târziu și alte 5 persoane, amenzi de câte 15.000 de lei fiecare, după protestul de luni

Redacția

Livia Stanciu despre candidatii cu probleme in justitie alesi la locale: Nu mi se pare o normalitate

Redacția

Amănunte zguduitoare despre crima din Hălăuceşti: Sufocată cu palma

Redacția
Încarcă...