NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Agenții economici: Interes scăzut privind instruirea pentru gestionarea deșeurilor

S-au plâns că nu au timp să ajungă la Iași pentru a fi instruiți cu privire la gestionarea deșeurilor, dar nu și-au dat interesul să vină atunci când aceste seminarii s-au susținut în orașului lor. Vorbim despre atitudinea agenților de pe raza Municipiului Pașcani care desfășoară activități economice. Aceștia trebuiau să participe sâmbătă la o sesiune de instruire privind gestionarea deșeurilor și a substanțelor periculoase, însă datorită numărului mic de oameni interesați, cursul a fost amânat.

 

Conform purtătorului de cuvânt a Primăriei Pașcani, pentru cursul care ar fi avut loc sâmbătă, s-au înscris doar doi agenți economici, iar cei de la Camera de Comerț au decis reprogramarea sesiunii de instruire.

După primele informații, se pare că organizatorii vor mai lansa o astfel de invitație, în viitorul apropiat, iar data ne va fi precizată ulterior.

Cei care organizau aceste sesiuni de instruire sunt cei de la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. Necesitatea unei astfel de instruiri în Municipiul Paşcani vine ca urmare a dispoziţiilor imperative ale legislaţiei în domeniul protecţiei mediului dar şi ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea agenţilor economici locali, care doresc să se alinieze acestor prevederi legale şi care se află în imposibilitatea participării la sediul Camerei de Comerţ Iaşi. 

loading...
Advertisements

Related posts

Ce se va întâmpla cu staţiile de autobuz din Paşcani!? Idei de modernizare din alte oraşe!

Ema Roman

Zilele municipiului Pașcani: rețetă financiară dezastruoasă! Doar 60.000 de lei din contracte de închiriere! Primăria trebuie să mai facă rost de 100.000 de lei

Răzvan Grecu

Achiziție de 500 mii lei sub semnul întrebării la Eco Salubritate! Iată despre ce este vorba

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site