RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Agenții de poliție încadrați din sursă externă au depus astăzi jurământul de credință

Cei 112 agenţi de poliţie, încadraţi din sursă externă în urma concursului organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, au depus luni jurământul de credinţă în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi.

 

La data de 11 iulie anul curent, la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi, poliţiştii încadraţi din sursă externă au depus jurământul de credinţă. Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României, apoi cei 112 poliţişti au jurat credinţă statului român şi cetăţenilor săi.

  

Noii colegi au fost felicitaţi şi au ascultat mesajele transmise de conducerea Poliţiei Române şi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

În perioada 25 iulie – 21 octombrie, agenţii de poliţie vor participa la cursul de iniţiere în carieră ce se va desfăşura la instituţiile de învăţământ ale Poliţiei Române.

Advertisements
Advertisements

După 6 luni, în care se vor afla în responsabilitatea unui poliţist cu experienţă, vor susţine examenul de definitivare.

Pe toată perioada de pregătire, poliţiştii nu vor avea dreptul să poarte armament, să desfăşoare activităţi specifice structurii poliţiei judiciare şi a poliţiei rutiere, de asemenea nu au acces la informaţii clasificate, până la obţinerea calităţii şi a avizelor necesare.

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

A ieșit la plimbare cu tractorul, dar fără permis de conducere

Redacția

Pasager mort după ce mașina a căzut într-o râpă din localitatea Hârtoape

Răzvan Grecu

Persoane amendate de polițiștii pășcăneni pentru că nu au respectat carantina

Redacția
Încarcă...