RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Află unde își petrec pășcănenii concediul în această vară!

Destinațiile de vacanță preferate de pășcăneni în această vară sunt în special cele de pe litoralul românesc și bulgăresc, însă mulți dintre aceștia au optat pentru destinații mai exotice ca Turcia, Grecia sau Spania. Deși este perioadă de criză, agențiile de turism din Pașcani au semnat peste 500 de contracte, realizând vânzări pe toate segmentele. Cea mai mare parte a biletelor și sejururilor sunt rezervate din iarnă, dar există și contracte semnate în ultimul minut.

În topul preferințelor pășcănenilor se află pachetele city break deoarece sunt adaptate în funcție de preferințele clienților și au ca destinație marile capitale europene. Aceste pachete costă în jur de 500 de euro pentru două persoane și includ biletele de avion, cazarea, micul dejun și transportul de la aeroport la hotel.

La agențiile pășcănene, un sejur pe litoralul românesc costă 300 de lei de persoană pentru cinci nopți, în timp ce sejururile în afara țării au prețuri ce variază între 500 și 5000 de euro, în funcție de pachetul ales.

  

CItește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Săptămâna prevenirii criminalității, la Hălăucești

Redacția

Bărbat mort în fața sediului E-ON din Pașcani

Marius Parteni

Și-a înjurat soția și a fost amendat cu 200 lei

Oana Cordoneanu
Încarcă...