NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Află unde își petrec pășcănenii concediul în această vară!

Destinațiile de vacanță preferate de pășcăneni în această vară sunt în special cele de pe litoralul românesc și bulgăresc, însă mulți dintre aceștia au optat pentru destinații mai exotice ca Turcia, Grecia sau Spania. Deși este perioadă de criză, agențiile de turism din Pașcani au semnat peste 500 de contracte, realizând vânzări pe toate segmentele. Cea mai mare parte a biletelor și sejururilor sunt rezervate din iarnă, dar există și contracte semnate în ultimul minut.

În topul preferințelor pășcănenilor se află pachetele city break deoarece sunt adaptate în funcție de preferințele clienților și au ca destinație marile capitale europene. Aceste pachete costă în jur de 500 de euro pentru două persoane și includ biletele de avion, cazarea, micul dejun și transportul de la aeroport la hotel.

Advertisements

La agențiile pășcănene, un sejur pe litoralul românesc costă 300 de lei de persoană pentru cinci nopți, în timp ce sejururile în afara țării au prețuri ce variază între 500 și 5000 de euro, în funcție de pachetul ales.

  

CItește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Tânăr din Ruginoasa băgat după gratii pentru furt calificat

Oana Cordoneanu

Tragedie în comuna Deleni. Doi bătrâni au ars de vii în casă, din cauza unui jar căzut din sobă

Teona Gherasim

Pașcani: Șoferi sancționați pentru că au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap! Amenda minimă este de 2.000 de lei!

Iulia Huțanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site