NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Află unde își petrec pășcănenii concediul în această vară!

Destinațiile de vacanță preferate de pășcăneni în această vară sunt în special cele de pe litoralul românesc și bulgăresc, însă mulți dintre aceștia au optat pentru destinații mai exotice ca Turcia, Grecia sau Spania. Deși este perioadă de criză, agențiile de turism din Pașcani au semnat peste 500 de contracte, realizând vânzări pe toate segmentele. Cea mai mare parte a biletelor și sejururilor sunt rezervate din iarnă, dar există și contracte semnate în ultimul minut.

În topul preferințelor pășcănenilor se află pachetele city break deoarece sunt adaptate în funcție de preferințele clienților și au ca destinație marile capitale europene. Aceste pachete costă în jur de 500 de euro pentru două persoane și includ biletele de avion, cazarea, micul dejun și transportul de la aeroport la hotel.

La agențiile pășcănene, un sejur pe litoralul românesc costă 300 de lei de persoană pentru cinci nopți, în timp ce sejururile în afara țării au prețuri ce variază între 500 și 5000 de euro, în funcție de pachetul ales.

  

CItește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Faceți cunoștință cu Ioana și Georgiana, elevele care au dus la Poliția din Ruginoasa portofelul cu bani găsit pe stradă!

Teona Gherasim

Amenzi aplicate de polițiști în zilele de sărbătoare la Pașcani și Lespezi

Diana Marcu

Acțiune pentru siguranța cetățenilor la Strunga. Bărbat amendat pentru că nu a vrut să se legitimeze

Arteni Denisa Mădălina

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site