RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Raiul dintre betoane: vezi ce se ascunde în spatele blocului B2

În zona vale, în spatele blocului B2, unul dintre locatarii scării A a reușit să creeze un mic colț de rai. Spațiul din spatele blocului care nu demult era plin de gunoaiele cărate de câini a devenit acum un loc de joacă pentru copii. Pomii, florile dar și gardul care împrejmuiește grădina reprezintă investiția personală a unora dintre locatari și a președintelui asociației blocului.

Proiectul a fost inițiat în iunie 2011 de către Eugen Mormeci, un pensionar din bloc care ne-a declarat că îngrijirea grădinii reprezintă pentru el „doar o distracție”. Cum era de așteptat, nu toată lumea este de acord cu această inițiativă. Locul a fost vandalizat de mai multe ori, chiar de către unul dintre locatarii blocului care a distrus pomii și florile deoarece dorea să își parcheze mașina chiar sub geam.

Locatarii doresc să creeze un astfel de spațiu și în fața blocului, iar pentru a realiza acest lucru au cerut ajutorul viceprimarului Vasile Axinte care le-a promis că în toamnă le va aduce pământ pentru flori și copaci.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Legea împotriva leneşilor la votul final. Refuzi un loc de muncă nu mai primeşti ajutoare

Redacția

Un tren, blocat aproape două ore în apropiere de Paşcani. În el erau zeci de copii care erau în drum spre tabără

Redacția

O carte pe săptămână – “Un port la răsărit”, de Radu Tudoran

Ema Roman
Încarcă...