NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Raiul dintre betoane: vezi ce se ascunde în spatele blocului B2

În zona vale, în spatele blocului B2, unul dintre locatarii scării A a reușit să creeze un mic colț de rai. Spațiul din spatele blocului care nu demult era plin de gunoaiele cărate de câini a devenit acum un loc de joacă pentru copii. Pomii, florile dar și gardul care împrejmuiește grădina reprezintă investiția personală a unora dintre locatari și a președintelui asociației blocului.

Proiectul a fost inițiat în iunie 2011 de către Eugen Mormeci, un pensionar din bloc care ne-a declarat că îngrijirea grădinii reprezintă pentru el „doar o distracție”. Cum era de așteptat, nu toată lumea este de acord cu această inițiativă. Locul a fost vandalizat de mai multe ori, chiar de către unul dintre locatarii blocului care a distrus pomii și florile deoarece dorea să își parcheze mașina chiar sub geam.

Locatarii doresc să creeze un astfel de spațiu și în fața blocului, iar pentru a realiza acest lucru au cerut ajutorul viceprimarului Vasile Axinte care le-a promis că în toamnă le va aduce pământ pentru flori și copaci.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

O femeie a căzut opt metri, în gol, într-o fântână. Au intervenit cei de la ISU

Redacția

Românii primesc o veste parţial bună. Până când a fost amânată scumpirea gazelor

Redacția

Mare agitație în prima zi de împărțire a ajutoarelor de la U.E.

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site