NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Raiul dintre betoane: vezi ce se ascunde în spatele blocului B2

În zona vale, în spatele blocului B2, unul dintre locatarii scării A a reușit să creeze un mic colț de rai. Spațiul din spatele blocului care nu demult era plin de gunoaiele cărate de câini a devenit acum un loc de joacă pentru copii. Pomii, florile dar și gardul care împrejmuiește grădina reprezintă investiția personală a unora dintre locatari și a președintelui asociației blocului.

Proiectul a fost inițiat în iunie 2011 de către Eugen Mormeci, un pensionar din bloc care ne-a declarat că îngrijirea grădinii reprezintă pentru el „doar o distracție”. Cum era de așteptat, nu toată lumea este de acord cu această inițiativă. Locul a fost vandalizat de mai multe ori, chiar de către unul dintre locatarii blocului care a distrus pomii și florile deoarece dorea să își parcheze mașina chiar sub geam.

Advertisements

Locatarii doresc să creeze un astfel de spațiu și în fața blocului, iar pentru a realiza acest lucru au cerut ajutorul viceprimarului Vasile Axinte care le-a promis că în toamnă le va aduce pământ pentru flori și copaci.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ancheta pe cont propriu pentru crima.Un “Baltagul” modern: Iata-i pe Vitoria Lipan si pe fiul ei, Gheorghita, ai zilelor noatre, cautand singuri ucigasii unei rude

Redacția

Gheața face noi victime la Pașcani. Un angajat al serei și o bătrână au ajuns pe patul de spital

Răzvan Grecu

Indemnizaţiile de şomaj vor fi plătite cu zece zile mai repede

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site