NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Află că eşti bine! Campanie pentru combaterea cancerului la sân

Duminică, la Paşcani se va desfăşura a zecea ediţie a Campaniei de prevenire şi combatere a cancerului la sân. Evenimentul intitulat Află că eşti bine! face parte din calendarul activităţilor culturale, sportive şi educative organizat de Primăria Paşcani în perioada august – octombrie 2017.  

 

Campania se va desfăşura în colaborare cu Asociaţia Şansa 2010, Casa Municipală de Cultură, Biblioteca Municipală, ATOR Pașcani, Liceul Teoretic Miron Costin şi Fundaţia Renaşterea din Bucureşti. 

Toţi păşcănenii sunt aşteptaţi în piaţa Casei de Cultură, dar şi pe Esplanada oraşului, între orele 18.00-21.00 pentru a participa la activităţile din cadrul campaniei. Acţiunea urmăreşte informarea populaţiei cu privire la importanţa depistării precoce a cancerului de sân. 

Organizatorii vor împărţi pliante, brăţări şi fundiţe roz – simbolurile luptei împotriva cancerului la sân. La orele 21.00, clădirea Casei Municipale de Cultură va fi iluminată în roz. 

Advertisements

Related posts

Şeful DSP: La Iaşi nu se raportează toate cazurile de infecţii nosocomiale

Redacția

Președintele Comisiei ATI: Dacă vom continua așa, vom ajunge într-o situație dramatică. Nicio regulă nu se respectă fără pedepse

Redacția

Alimente pentru răceala. Ce să mănânci când ai luat o viroză

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site