NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Adolescenta medaliată cu argint la proba de skateboarding de la JO 2020 a avut parte de o surpriză la întoarcerea în Brazilia

Cea mai tânără câștigătoare din Brazilia a unui medalii olimpice, Rayssa Leal, în vârstă de 13 ani, s-a întors miercuri în țara sa natală, unde a aflat că o avocată pe care nu o cunoștea a înregistrat porecla “Little Fairy” în numele ei, scrie Reuters.

Flavia Penido a spus că a depus cererea de înregistrare a poreclei “Little Fairy” pentru că îi era teamă că anumiți oameni de afaceri vor încerca să profite de faima adolescentei după evoluția bună de la JO 2020.

Penido a urmărit evoluția lui Leal în dimineața zilei de luni și la scurt timp după a consultat autoritățile braziliene pentru a verifica dacă numele “Little Fairy” a fost înregistrat pentru haine de skateboarding sau echipamente sportive. Pentru că nimeni nu făcuse asta, Flavia Penido a pornit procedura de înregistrare, în numele lui Rayssa. “Câteodată trebuie să iei decizii rapide”, a scris Penido pe Twitter.

Avocata a spus că drepturile asupra numelui “Little Fairy” vor fi cedate ulterior familiei sportivei.

  

Rayssa Leal a primit această poreclă în 2015, când un clip video în care ea apărea pe skateboard într-o costumație de zână s-a viralizat pe internet după ce a fost distribuit de către legenda skateboarding-ului Tony Hawk.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Sărbătoare la Ruginoasa înaintea plecării în Norvegia!

Redacția

Algerianul care s-a retras de la Jocurile Olimpice pentru a nu întâlni un sportiv israelian a primit o suspendare istorică

Redacția

ELEVII LICEULUI TEORETIC “MIRON COSTIN”, CAMPIONII JUDEŢULUI IAŞI LA FOTBAL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site