NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Administrația locală a semnat astăzi contractul pentru Strategia de Dezvoltare a Municipiului Pașcani 2015-2022

La finalul ședinței de Consiliu local ce a avut loc astăzi la Primăria Pașcani, consilierul PNL Neculai Enea a ridicat o problemă importantă primarului Dumitru Pantazi.

El a vorbit despre pasarela ce trece peste lacul Peștișorul, strada Gării și linia de cale ferată, ce duce spre Iași. Acesta spune că respectiva pasarelă este extrem de degradată și că reprezintă un pericol pentru traficul auto. Mai mult, el a propus să fie făcută o expertiză tehnică pentru ca în viitorul cât mai apropiat podul peste calea ferată să sufere reparații capitale.

În replică, edilul șef i-a transmis că astăzi a fost semnată contractul pentru realizarea noii Strategii de Dezvoltare a Municipiului Pașcani 2015-2020, iar în cadrul acesteia va fi prins și un proiect din fonduri europene pentru modernizarea întregului sector de drum al străzii Grădiniței, inclusiv respectiva pasarelă.

Menționăm că, actuala Strategie de Dezvoltare a Municipiului Pașcani 2008-2015, a fost semnată de fostul primar Grigore Crăciunescu, iar încadrul acestui document sunt prezentate date foarte în detaliu despre evaluarea mediului economico social, structura economică de sector, situația infrastructurii, educație, cultură, sănătate, resurse umane, piața muncii, turism, egalitate de șanse, analiza SWOT, direcții strategice de dezvoltare, etc.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Prest Serv Apa neagă acuzaţiile locatarilor blocului V6-7 cu privire la consumul caselor branşate la conducta acestui imobil

Redacția

Caracatița imobiliară din Pașcani, sau cum să falimentezi ca să cumperi pe nimic: cazul AgroComplex Lunca SA Paşcani și Sicme SRL!

Răzvan Grecu

Primăria a montat un indicator „cedează trecerea” în intersecția controversată din zona Poliției Municipale

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site