NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Actriţa şi modelul sud-african Charlbi Dean, star în filmul premiat cu Palme d’Or „Triangle of Sadness”, a murit la 32 de ani

Actriţa şi modelul sud-african Charlbi Dean, personaj în filmul „Triangle of Sadness”, premiat cu Palme d’Or la Cannes anul acesta, a murit luni, la New York, la vârsta de 32 de ani, a anunţat un purtător de cuvânt confirmând informaţii din presa de specialitate.

„Este îngrozitor”, a răspuns pentru AFP prin mesaj o reprezentantă a actriţei, „confirmând informaţiile din TMZ”.

Potrivit TMZ şi Deadline, Charlbi Dean a murit „subit” luni, într-un spital din New York.

Cauza morţii nu a fost anunţată, nici o eventuală boală de care să fi suferit.

Advertisements
  

În filmul „Triangle of Sadness” al suedezului Ruben Östlund, Charlbi Dean a fost Yaya, top model şi influencer, obsedată de imaginea şi cariera sa, care pleacă într-o croazieră de lux alături de un prieten manechin.

La cinci ani după „The Square”, Ruben Östlund a câştigat în mai al doilea premiul Palme d’Or la cea de-a 75-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes cu această satiră despre superbogaţi şi lux, considerată filmul cel mai distractiv din competiţie.

Advertisements

Charlbi Dean Kriek s

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Guy Savoy, desemnat pentru a patra oară cel mai bun maestru bucătar din lume. E renumit pentru supa de anghinare cu trufe negre

Redacția

Prețul gazelor scade după ce Vladimir Putin a ordonat Gazprom să majoreze fluxurile de faze spre Europa

Redacția

Ciolacu: „Sunt onorat că am preluat conducerea grupului PRO-America într-un moment în care parteneriatul cu SUA se află la cel mai înalt nivel”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site