NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Activități sărace, public redus la evenimentele de la Pașcani prilejuite de Ziua Micii Uniri. Cine-i vinovat?

Puțini pășcăneni prezenți la activitățile organizate de Casa de Cultură cu prilejul aniversării a 160 de ani de la Mica Unire. Un motiv poate fi pus și pe seama faptului că cel mai important eveniment a avut loc aseară și nu azi, cum s-a întâmplat peste tot.

 

Ieri seară la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu a avut loc un spectacol aniversar „Mica Unire”. Sala de spectacole nu a fost nici măcar pe un sfert ocupată. Au fost în jur de 30 de persoane care au asistat la eveniment.

Astăzi situația a fost și mai rea. Hora Unirii a fost jucată în holul Casei Municipale de Cultură, acolo unde fanfara Trubadurii au cântat câteva cântece. În horă s-au prins viceprimarul Gabriela Nedelcu, directorul Casei de Cultură și copii care au asistat la evoluția fanfarei. Nici un alt reprezentant al Primăriei sau Consiliului Local nu a fost prezent.

În alte localități, Ruginoasa ori Târgu Frumos, așa după cum am relatat pe pagina noastră și prin intermediul postului de televiziune  Actualitatea Tv, șefii primăriilor s-au implicat, au oferit participanților fasole cu cârnați și spectacole artistice.

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Pantazi cheamă la negocieri ApaVital pe marginea contractelor propuse pășcănenilor. Apa nu se întrerupe acolo unde nu sunt contracte încheiate

Marius Parteni

Primarul către o pensionară ce a solicitat să poată plăti apa ca să nu moară cu datorii: „De datorii nu ne exonerează nimeni!” Firma sa a fost exonerată de justiție de la plata a 27 de miliarde de lei vechi!

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzile Prisăcii, Ştefan cel Mare, Vatra, din Paşcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site