NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Activităţi demonstrative în piaţa „Mihail Sadoveanu”, premergătoare zilei Poliţiei Române

  

 

Astăzi, în piaţa „Mihail Sadoveanu”, din Paşcani au avut loc diverse activităţi, dedicate cetăţenilor, de prezentare a dotărilor Poliţiei, organizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie. 

Astfel, toţi cei prezenţi au putut lua parte la prezentarea tehnicii criminalistice din dotare a Poliţiei municipiului Paşcani,  a autovechiculelor rutiere cu care se participă la intervenții, cât şi a tehnicilor folosite de politiștii din cadrul serviciului de Acțiuni Speciale.  De asemenea, poliţiştii de la Proximitate le-au prezentat celor interesaţi pliante cu privire la modul în care îşi desfăşoară activitatea Poliţia ieşeană. 

Mai mult decât atât, spre deliciul publiciului, a avut loc o demonstraţie cu câini de poliţie, care a stârnit entuziasm atât în rândul copiiilor cât şi al celor mari.

Cu această ocazie, toţi cei curioşi au putut adresa întrebări poliţiştilor cu privire la activitatea pe care aceştia o desfăşoară.

„Premergător zilei de  25 martie, când se sărbătoreşte Ziua Poliţiei Române, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi, a organizat şi desfăşoară diverse activităţi, dedicate atât cetăţenilor cât şi poliţiştilor, prin care se doreşte prezentarea atribuțiilor şi activităţilor pe care le desfășoară structurile de poliţie. Sunt prezenţi, astăzi, lucrători de poliţie din cadrul serviciului Resurse Umane, Criminalistică, Intervenţie rapidă, Biroului de prevenire a criminalităţii, toate din cadrului Inspectoratului de Poliţie al judeţului Iaşi, şi din cadrul Biroului Rutier şi Biroului de Ordine Publică, Paşcani”, a declarat Tiberiu Dogaru, adjunctul şefului Poliţiei Paşcani.  

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Pășcăneanul care și-a bătut iubita în holul Hotelului Central a fost condamnat la un an de închisoare. Curtea de Apel Iași hotărăște dacă acesta va face sau nu închisoare! (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Bebeluș de patru luni decedat în condiții suspecte la domiciliul părinților săi din comuna Vânători

Redacția

Cercetat pentru furt! Un bărbat din Moţca a sustras aproape 2000 euro din casa unei bătrâne

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site