NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătaie între tineri în miez noapte la un bar pe strada Grădiniței

Violența stradală ia amploare la Pașcani. Judecând după numărul mare de infracțiuni comise în stradă, cum ar fi tâlhării, violuri sau bătăi, șefii Poliției ar trebui să ia în serios aceste fapte ce tind să devină un fenomen.

Ultimul incident de acest fel s-a consumat în noaptea de duminică spre luni. Trei tineri din cartierul Vatra au fost agresați în fața unui bar de pe strada Grădiniței. Totul s-a întâmplat la orele 24.00, cei trei tineri fiind atacați fără motiv. Agresorii ar fi din cartierul ”Piraților”, așa după cum spun surse judiciare. Poliția a fost alertată prin serviciul 112, dar când un echipaj a ajuns la fața locului agresorii s-au făcut nevăzuți.

Advertisements

Cazul este cunoscut de șefii Poliției, ancheta fiind în desfășurare. Grupul de tineri din cartierul Vatra a fost atacat cu pumnii și picioarele, dar și cu o bâtă. Așa se explică și leziunile suferite de unul din tinerii ajunși la Spitalul Municipal. Vorbim de Olaru Gheorghe de 29 de ani, ce prezenta o fractură costală și un traumatism cranio-cerebral. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Şofer de BMW, beat şi fără permis! Poliţiştii l-au prins în timp ce se ascundea după tomberoane

Redacția

Accident grav la ieșirea spre Lețcani. Patru mașini implicate

Redacția

Codul Rutier se modifică din nou! Cum vor fi sancționați șoferii prinși fără ITP

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site