NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiune rutieră a polițiștilor din municipiul Pașcani. Au aplicat 90 de sancțiuni. Un șofer ucrainean a fost depistat pe raza comunei Ciohorăni cu 103 km/oră

Sâmbătă, 24 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani şi Secţiei 6 Poliţie Rurală  au acţionat pe raza de competenţă, respectiv pe DN 2, DN 28 şi DJ 208 pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere şi luarea măsurilor legale faţă de participanţii la traficul rutier, care nu respectă regulile de circulaţie.

Oamenii legii au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.040 lei. Pentru viteză neregulamentară au fost sancționați 46 de șoferi, consum de alcool- un șofer, alte abateri- 42 de sancțiuni, alte acte normative – 1 sancțiune și 2 permise de conducere reținute.  

 A fost depistat pe DN 2, pe raza comunei Ciohorăni,  H.Y., de 53 ani, din Ucraina, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 103 Km/h. Șoferuș a fost sancţionat cu amendă în valoare de 720 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

  

 sursa IPJ Iași

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Trei oameni au murit și doi au fost răniți, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren

Redacția

Tir răsturnat în această dimineață în localitatea Ruginoasa. Zăpada dă bătai de cap șoferilor (FOTO VIDEO)

Marius Parteni

Un poliţist local a făcut să plângă un tânăr șofer de dubă, într-o spălătorie auto din Prahova

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site