RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Polițist acuzat de o tânără că a vrut plătită „în natură“ amenda pentru lipsa declarației pe propria răspundere

Un poliţist din Argeş este acuzat de o tânără, că i-ar fi pretins favoruri sexuale în locul declarației pe propria răspundere pe care nu o avea la ea. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş a anunţat că a deschis deja o anchetă, iar dacă se confirmă fapta poliţistului, se vor lua măsurile legale.

O tânără din Curtea de Argeș a acuzat un polițist că i-ar fi pretins favoruri sexuale pentru a o scuti de amenda pe care ar fi trebuit să i-o aplice pe motiv că fata circula fără declaraţie pe propria răspundere.

Reprezentații poliției au declarat că au pornit deja o anchetă și, în funcție de rezultatele acesteia, asupra omului legii se vor lua măsurile legale.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la afirmaţiile unei persoane, cu privire la un poliţişt din municipiul Curtea de Argeş, care ar fi pretins favoruri de natură sexuală, aducem la cunoştinţă că au fost dispuse verificări, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora, să fie luate măsurile legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

  

BZI

Related posts

Legiștii pun moartea bebelușului mort la botez pe o pneumonie severă. Concluziile sunt contestate vehement de părinții copilului

Redacția

Procuror DIICOT, despre efectele modificării legilor Justiţiei: „Dacă un cetăţean se masturbează în faţa fetiţei tale, nu va mai putea fi arestat“

Redacția

Tânăr depistat în trafic de polițiștii pășcăneni cu o alcoolemie de 1,11 mg/l

Redacția
Încarcă...