NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

ACŢIUNE PENTRU PREVENIREA INFRACŢIUNILOR CU VIOLENŢĂ LA PAŞCANI

Polițiștii pășcăneni au acționat în zona de competență, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor cu violenţă ce se comit în special în zilele de sâmbătă şi duminică în zona discotecilor, a evenimentelor rutiere, cât şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Acțiunea a avut loc în noaptea de18/19 octombrie,  între orele 22:00 – 02:00.

Au fost controlate 9 baruri şi discoteci,   31 autovehicule, au fost legitimate 42 persoane, iar 3 au fost conduse la sediul poliţiei pentru verificări. Au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 600 lei.

Exemple:

Z.  Constantin, de 28 ani, din mun. Paşcani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, conform Legii nr. 61/1991, întrucât, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal în loc public.

2. T.  Dumitru, de 19 ani, din com. St. Prăjescu, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 90 lei, conform OUG 195/2002, întrucât a fost oprit în trafic pe str. Dragoş-Vodă din mun. Paşcani, în timp ce conducea un autoturism , având defecţiuni la sistemul de iluminare.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Zeci de sancțiuni aplicate de polițiștii pășcăneni, în urma unor controale

Redacția

Sentinţa care schimbă optica accidentelor rutiere. Un şofer acuzat de şmecherie la volan, condamnat la 19 ani de închisoare

Redacția

Legea care interzice autostopul a intrat în vigoare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site