NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cerere pentru locuri de veci! Administrația locală lansează noi promisiuni!

Crește numărul cetățenilor din municipiul Pașcani, care sunt în căutarea unui loc de veci! La audiențele din această săptămână, ținute de viceprimarul municipiului, subiectul construcției noului cimitir a fost adus din nou, în discuție.

Un pășcănean a întrebat cum trebuie să procedeze pentru a intra în posesia a două locuri de veci.

“Cum să procedez, ce să fac să primesc două locuri de veci, pentru că mi se cuvin. Se tot vorbește de noul cimitir, de amenajarea, ce să fac?”, a întrebat cetățeanul.

Răspunsul viceprimarului Gabriela Nedelcu a fost unul forțat, în condițiile în care proiectul este în faza achiziției firmei care se va ocupa de proiectarea tehnică și a execuției lucrării.

“Avem licitație. Cel mai probabil vom începe lucrarea anul acesta. Lucrarea va fi terminată parțial. Primăria are o evidență a locurilor de veci”, a spus viceprimarul, Gabriela Nedelcu.

Subiectul amenajării noului cimitir este o problemă intens discutată, de peste 20 de ani de zile. Primăria Pașcani nu reușește să finalizeze o procedură de licitație, deși consilierii locali au aprobat proiectul de aproximativ doi ani de zile.

În tot acest timp, familiile celor decedați fac sacrificii mari pentru a face rost de un loc de veci.    

loading...
Advertisements

Related posts

Mesaj către cetățenii din Valea Seacă: “Nu mai lucrați pământul dacă nu aveți acte asupra lui!”

Teona Gherasim

Niste politicieni cu tupeu au facut miliarde. Acum trebuie sa dea banii inapoi

Redacția

Proiectul primarului de revenire la ARSACIS și Apavital nu a trecut la vot. Serviciul de alimentare cu apă va fi preluat de PSA

Marius Parteni
Încarcă...