NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice în Mirosloveşti

Reciclezi și câștigi! În perioada 28-30 ianuarie va avea loc în comuna Miroslovești o nouă acțiune de colectare gratuită a deșeurilor electronice, electrice și electrocasnice.

  

 

 Cetățenii care vor colecta selectiv deșeurile, vor avea șansa să câștige, prin tragere la sorți, un premiu la tombolă! Data extragerii este 30 ianuarie 2015, ora 15.00, la Primăria Miroslovești. Produsele din tombolă sunt oferite de Brands World, premiile fiind : 3 cafetiere și 3 fiare de călcat. Punctele de colectare sunt la Primăria Miroslovești. La acțiune pot participa și persoanele din localitățile arondate Mitești, Soci și Verșeni.

Evenimentul este organizat de Asociația Română pentru Reciclare în parteneriat cu Primăria Miroslovești. Telefoanele la care puteți suna sunt 0751.302.120 / 0765.622.140.

 Reamintim faptul că tot în perioada 28-30 ianuarie această acțiune are loc în Pașcani, Blăgești, Boșteni, Gâștești, Lunca și Sodomeni. Tragerea la sorți va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie, ora 15:00, la Primăria Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Preot: „Niciodată nu i-am înțeles pe cei care țin morțiș să boteze copilul prin afundare”

Redacția

Bărbat căzut pe trecerea de pietoni din fața Poliției. O asistentă, aflată în zonă, i-a acordat primele îngrijiri medicale

Marius Parteni

Recomandări privind protecţia populaţiei pe timpul caniculei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site