NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Acțiune a poliției din Târgu Frumos

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos și Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos au acționat, pe raza de competență, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și combaterea faptelor antisociale. Acțiunea a avut loc pe 11 iunie a.c., în intervalul orar 16.00 – 20.00.

În cadrul acțiunii au fost controlate 15 autoturisme și au fost verificate 2 societăți, fiind legitimate 44 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.380 de lei, dintre care 8 conform O.U.G. nr. 195/2002.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos au oprit pentru control, pe raza comunei Strunga, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani.

Advertisements
  

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că numărul provizoriu de înmatriculare, montat pe autoturism, era expirat.

Advertisements

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cercetările sunt continuate.

Advertisements
Advertisements

Related posts

„Împreună de Ziua Dezrobirii”, la Târgu Frumos

Redacția

Licitație reluată la preț scăzut pentru patru autovehicule, la Târgu Frumos

Irina Gherasim

Primăria Târgu Frumos: Concurs pentru ocuparea unui post vacant

Redacția
Încarcă...