NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Regional

Accident rutier la Cristești: Un camion a intrat într-o căruță cu fân

Drumul DN2 care leagă Suceava de Roman captează în ultimul timp atenția opiniei publice din pricina accidentelor rutiere din ce în ce mai dese petrecute pe acest traseu.

Ultimul eveniment de acest gen s-a petrecut în cursul zilei de ieri, la orele 22.00, când șoferul unui autocamion, originar din Republica Moldova, a intrat într-o căruță încărcată cu paie.

Este vorba de Năstase Ioan, de 54 de ani, care se îndrepta dinspre Suceava spre Roman. Acesta dă vina pe proprietarul vehiculului cu tracțiune animală, care nu era semnalizat corespunzător.

  

În urma impactului, atât șoferul autocamionului, cât și căruțarul au ajuns la spital, suferind traumatisme cranio cerebrale, fără pierderea cunoștiinței, și traumatisme toracice. În ceea ce privește animlul, acesta a rămas în agonie pe marginea șanțului, cu pioarele rupte, urmând, cel mai probabil, a fi sacrificat.

Polițiștii pășcăneni au demarat cercetările în acest caz pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs accidentul, pe numele șoferului moldovean întocmindu-se un dosar penar pentru vătămare corporală din culpă.  

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ce se întâmplă când îţi pierzi controlul pe net. Ieşean sancţionat de Justiţie pentru postări jignitoare pe Facebook

Redacția

Cel mai frumos loc din județul Iași, Delta Moldovei a devenit arie protejată de UNESCO

Redacția

Crimă îngrozitoare! Un bărbat din Hârlău și-a ucis soția după priveghiul mamei. Victima a fost găsită de una dintre fiice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site