RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Păşcăneanul Traian Biţa s-a stins din viaţă ieri noapte la spitalul din Iaşi unde era internat

Inima păşcăneanului Traian Biţa a încetat să mai bată de ieri noapte. Internat cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului, după ce s-a electrocutat la pescuit, barbatul în vârstă de 79 de ani avea şanse minime de supraveţuire.

Informaţia a fost confirmată de către apropiaţi ai familiei.
Familia se află la această oră în Iaşi acolo unde face toate demersurile pentru a-l aduce acasă. Înmormântarea va avea loc peste câteva zile.
TRaian Biţa se afla în seara zilei de 8 iulie la pescuit pe malul Siretului, undeva aproape de Stolniceni-Prăjescu. Când a aruncat undiţa în apă, a atins un fir de înaltă tensiune şi s-a electrocutat. A suferit arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului şi a căzut la pământ. Cu ultimile eforturi a reuşit să răspundă apelurilor telefonice ale familiei care era îngrijorată că nu reuşeşte să îl găsească.
Traian Biţa a ajuns mai întâi în Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal, iar de aici transferat la Spitalul „Sfântul Ioan” din Iaşi, secţia de Chirurgie Plastică.
Pasionat de arheologie şi arhitectură, Traian Biţa a lucrat în trecut şi la Primăria Paşcani, compartimentul Urbanism.

 

  

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

TNL Pașcani are o conducere nouă pentru următorii 4 ani

Redacția

Un nou parc eolian, similar cu cel de la Ruginoasa, va fi amenajat la Hârlău. Investiţie franceză uriaşă, de 80 milioane de euro! Implicat este și Florin Constantinescu

Redacția

Încă un înger în Împărăția Cerurilor… Pentru Nicoleta nu mai există durere

Oana Cordoneanu
Încarcă...