RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident mortal la Mirceşti! Trei victime au fost transportate la spital

Astăzi, în jurul orei 13.40, un accident în care au fost implicate un autoturism, o căruţă şi un tir, a avut loc pe DE 583, pe raza localităţii Mirceşti. O persoană a decedat, respectiv şoferul autoturismului, iar alte trei persoane din căruţă şi şoferul tirului au fost rănite.

 

  

La faţa locului, s-au deplasat ambulanţe din Pașcani, dar şi din Neamţ. Șoferul care a decedat în accident avea 23 de ani și era din județul Neamț. Acesta a pierdut controlul asupra autoturismului Solenza și a intrat într-un tir, decedând pe loc în urma impactului.

 ”Alin D., de 23 de ani, din Roman, județul Neamț, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DE 583, a pierdut controlul asupra direcției intrând în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 29 de ani. În urma impactului șoferul autoturismului a decedat. Din accident au mai rezultat trei persoane rănite. Persoanele în cauză se aflau într-un atelaj hipo de pe marginea carosabilului, acesta fiind accroșat de autotren”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

”Am fost solicitați să intervenim pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de prim ajutor de la Târgu Frumos”, a declarat cpt. Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași.

Două dintre cele trei victime care se aflau în căruță în momentul producerii accidentului, au fost transportate la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, iar cea de-a treia la Roman.Șoferul TIR-ului a refuzat transportul la spital.La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție fiind efectuate cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

sursa newsm.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Județul Suceava conduce în topul național la numărul morților în accidente rutiere

Redacția

ACŢIUNE PREVENTIVĂ LA PAŞCANI. SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

Redacția

Experiment făcut de un agent de poliţie: Alimentele care te pot face pieton pentru câteva luni

Redacția
Încarcă...